OVER DOENKER

Doenker, dat ben ik Tijs Vastesaeger.

Muzikant, advocaat, kok, leraar geschiedenis … ik kon niet kiezen wat ik wilde worden. De goesting om te creëren en de handen uit de mouwen te steken, de fascinatie voor het denken en het beleid,  het maakt allemaal wie ik ben.

De afgelopen tien jaar werkte ik als adviseur voor de minister van cultuur, als beleidsmedewerker voor Poppunt en de muziekafdeling van de Provinciale Hogeschool Limburg, beter gekend als de Rockacademie in Hasselt. Tegelijk verbouwde ik een huis, kweekte ik groenten, kookte voor massa’s vrienden, maakte ik muziek en werd ik tweemaal vader.

Al deze kennis en ervaring investeer ik vandaag in mijn onderneming: Doenker

Doenker werkt op  het snijvlak tussen creativiteit en zakelijkheid, op zoek naar het subtiele evenwicht tussen creatief denken en economisch denken.

Je kan bij Doenker terecht voor:

  • Procesbegeleiding: denkdagen, brainstorms, beleidsplanningsprocessen, veranderingsprocesssen, fusies, … ik ga met jouw ploeg van mensen aan de slag, om de neuzen in de zelfde richting en de visie op papier te krijgen
  • Workshops: het snijvlak tussen creativiteit en economie, dat is mijn dada. Ik geef workshops over ondernemerschap voor kunstenaars, creatief denken voor leerkrachten,  motiverend leiderschap, etc..   Op slideshare vind je enkele voorbeelden.
  • Onderzoek & analyse: structuur vinden in chaos doe ik graag. Datastructuren analyseren, draaitabellen en correlaties onderzoeken, onderzoeksmethodes verzinnen om zicht te krijgen op complexe samenhang van zaken..  ik kan er van genieten.