Bevraging stakeholders Circuscentrum

Logo circuscentrum Het Circuscentrum werkt aan een nieuw beleidsplan voor de periode 2014-2018. Om een sterke toekomstvisie uit te bouwen is jouw input welkom. Concreet organiseert het Circuscentrum een aantal stakeholdervergaderingen. Enkele bevragingen, zoals over erfgoed en communicatie, worden door de specifieke inhoud in een kleinere setting georganiseerd. Andere bijeenkomsten zijn ruimer en groeperen belangrijke stakeholders van het Circuscentrum. Bart Doucet (cultuurbeleidscoƶrdinator van Gent) en ik zullen deze sessies in goede banen leiden.

De bijeenkomsten vinden op 20, 22 en 26 november plaats van 14.00u tot 18.00u in Kunstencentrum Vooruit, Sint-Pietersnieuwstraat 23, 9000 Gent. Voor alle praktische info en inschrijving: klik hier

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Bevraging stakeholders Circuscentrum

  1. Pingback: max

Leave a Reply