what’s cooking at doenker?

In mijn job als leerkracht aan de PHL Music mag het nu wel vakantie zijn, na een meer dan geslaagd Burnout meets KPMCup Festival dat ik met mijn studenten organiseer, na een reeks examens, verbeteringen, deliberaties, individuele feedback, etc….  Bij Doenker is er van vakantie nog eventjes geen sprake.

Een korte opsomming van wat er momenteel zoal beweegt bij Doenker:

Denk- en planningsprocessen begeleiden voor:

Workshops en trainingen voor:

Schrijfopdrachten voor:

Onderzoek voor:

Korte adviesopdrachten voor:

Kortom: een goed gevulde agenda.

Ook voor de komende maanden staan er nog heel wat mooie projecten op stapel:  een training in ‘omgaan met mensen’ voor coördinatoren van jeugdcentra, het begeleiden van een veranderingsproces voor een bouwonderneming, het conceptualiseren van een tool/portaal rond ondernemerschap, mee helpen bouwen aan een totaal vernieuwde Muzikantengids, workshops & trainingen rond Ondernemerschap, Creatief Denken, het motiveren van jongeren, enz…. We gaan ons niet snel vervelen bij Doenker.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply